Rise Online & DNZ Game İşbirliği Duyurusu, Yetkili Satıcı

Rise Online & DNZ Game İşbirliği Duyurusu, Yetkili Satıcı

Rise Online Nedir? Yeni nesil Türk yapımı Rise Online World, çıktığını günden bu yana oyuncuların büyük ilgisini kazanmış durumda. Resmi açılışını 15 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştiren rise online binlerce oyuncuya ulaşmayı başardı. Geliştiricisi ve yayıncısı Türk oyun firması olarak bildiğimiz Roko Game tarafından yapılan rise online world ücretsiz olarak oynanabilir.

Rise Online Nedir?

Rise Online World Nasıl Oynanır?

Rise Online Cash ve Premium

  • Rise Online Premium Özellikleri

Rise Online World Gold Bar

İlk olarak 2017 yılında kurulan oyun şirketi Roko Game tarafından yaklaşık 5 yıl sürede geliştirilen Rise Online World & DNZ Game işbirliğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Peki oyun dünyasının gündemine oturan Rise Online nedir, rise online karakterleri, nasıl oynanır?

 

Rise Online Nedir?

Yeni nesil Türk yapımı Rise Online World, çıktığını günden bu yana oyuncuların büyük ilgisini kazanmış durumda. Resmi açılışını 15 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştiren rise online binlerce oyuncuya ulaşmayı başardı. Geliştiricisi ve yayıncısı Türk oyun firması olarak bildiğimiz Roko Game tarafından yapılan rise online world ücretsiz olarak oynanabilir.

 

MMORPG oyuncularının büyük ilgisini toplayan Rise Online, alışılagelmiş türün gerektiklerini yapmak dışında birçok yeniliği de içinde barındırıyor. Rise online mmo türünde olan tüm oyunlarda olduğu gibi karakter geliştirme odaklı olup, etkinlik ve yeniliklerle birbirinden güzel farklılığı da oyunculara sunuyor.

 


 

Rise Online World Nasıl Oynanır?

MMORPG oyunu olarak 15 Nisan 2022 tarihinde resmi açılışını gerçekleştiren Rise Online nasıl oynanır, oyunun amacı nedir?

 

Oyuna giriş yaparak öncelikli olarak karakter oluşturmanız gerekmektedir. Karakterinizin sınıfına göre yetenekleri ve oynanışı büyük ölçüde değişiklik gösterebilmektedir. Seçebileceğiniz rise online world mmorpg karakter sınıfları ise şu şekildedir;

 

  • Rogue
  • Warrior
  • Mage
  • Priest

 

Karakterinizi oluşturup oyuna giriş yapmanızın ardından karakterinizi geliştirmeniz gerekmektedir. Oyunda yaratıkları keserek EXP ile seviye atlayabilir, yine yaratıklardan elde edeceğiniz item ve Gold ile daha fazla gelişim sağlamalısınız. MMORPG oyunlarının karakter geliştirmede en önemli etkenlerden biri de itemlerdir.

 

Oyunda seçmiş olduğunuz karaktere özel itemleri geliştirmeler yaparak elde edebileceğiniz gibi hali hazırda satışı yapılan item alışverişini de tercih etmeniz mümkündür. Bunun için oyun içinde GB sahibi olmanız gerekmekte veya rise online tr yetkili satıcıları aracılığı ile item alış ve satışı yapabilirsiniz.

 

Rise Online Cash ve Premium

Her MMO oyununda olduğu gibi Rise Online’da da iki çeşit oyun para birimi bulunmakta. Bunlardan biri oyun içi alışverişleriniz için gerekli olan Gold Bar, bir diğeri ise oyun marketinden birçok geliştirmeye yönelik öge alabileceğiniz Rise Online Cash’tir.

 

Rise Online Cash satın almak için oyun içini tercih edebildiğiniz gibi yetkili satıcı siteler üzerinden de alabilirsiniz. DNZ Game rise online türkiye yetkili satıcısı olarak 7/24 otomatik epin teslimatı imkanını kullanıcılarına sunuyor.

 

Rise Online premium ise birbirinden güzel ayrıcalıklar sahibi olmanızı sağlıyor. Premium edinerek karakterinizi olabildiğince hızlı geliştirebilir ve rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

 

Rise Online Premium Özellikleri

 

EXP Bonusu

1-30 Level arası, %100 EXP Bonusu

31-50 Level arası, %50 EXP Bonusu

51-60 Level arası, %20 EXP Bonusu

61-70 Level arası, %10 EXP Bonusu

 

 

Ekstra Özellikler

Yaratıklardan %5 daha fazla altın bonusu

Auction House (Offline Pazar) erişimi

Silah ve zırhların %10 indirimli tamir ücreti

Ölüm sonrasında %1 daha az EXP kaybı

Öğe yükseltme ücretinde %10 indirim fırsatı

Işınlanma ücretinde %10 indirim

%10 indirimli işçilik ücreti

%10 işçilik hızında artış sağlanır

%10 artış işçiliği deneyim puanı

Maksimum ağırlığı arttırır

 

 

Diğer Tüm Özellikler

Bedava yetenek puanı sıfırlama

Bedava beceri puanı sıfırlama

7 günlük Evcil hayvan

7 günlük Binek

 

Rise Online World Gold Bar

 

Oyun içerisinde alışveriş yapmanıza yarayacak en önemli şey oyun parası olan Rise Online GB olarak biliniyor. Kesmiş olduğunuz yaratıklardan ve etkinlikler ile elde edebildiğiniz Gold Bar, yetkili satıcısı olan siteler aracılığı ile satın da alınabilir.

 

Rise online world türkiye yetkili satıcısı DNZ Game üzerinden en uygun fiyata GB satın alabilir, yine oyunda kasmış olduğunuz GB’leri en yüksek fiyatlara sitemize satarak nakte çevirebilirsiniz. 

 

 

Tüm bunların yanında Türk yapımcılara sahip olan oyun her geçen gün yenilenmeye ve oyuncuların istekleri doğrultusunda güncellenmeye devam ediyor. Rise online game NFT ürünleri, kripto para ile alışveriş ve kripto para kazandırma gibi birçok yeniliği oyunculara sunuyor.

 

Henüz erken erişim sayılabilecek oyun tüm geri dönüşlere göre siz oyuncuların isteklerine göre şekillenmeye devam edeceğe benziyor. DNZ Game olarak bu denli yenilikçi MMORPG oyunu olan Rise Online yetkili satıcısı olmaktan mutluluk duyuyoruz.

 

Hemen Rise Online Goldbar sayfamızı ziyaret ederek en ucuz fiyata GB satın alabilir ya da satış yaparak para kazanabilirsin. 

PUBG Mobile İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?
PUBG Mobile İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

PUBG Mobile İsim Değiştirme PUBG Mobile’da isim değiştirebilmek için öncelikle isim değiştirme kartına sahip olmanız gerekmektedir. Bu kart envanterinizde yoksa etkinliklerden, sandıklardan veya PUBG Mobile uc satın alarak sahip olabilirsiniz. • PUBG Mobile oyununa giriş yapın • Envanter bölümüne tıklayın • Envanterde isim değiştirme kartına tıklayın • Belirlediğiniz yeni ismi yazıp tamamlayın